Tillverkning av timmerstomme

Tillverkning av timmerstomme

För oss är timmerhantverket en tradition som är viktig att bevara. Därför bygger vi din timmerstuga i Dalarna med stor passion och helt utan genvägar. Sedan 2017 hittar du flertalet omtalade timmerstugor runtom Dalarna som vi konstruerat.  


Förutom att renovera timmerhus och bygga nyckelfärdiga timmerhus, tillverkar vi också stommen till din timmerstuga. Stommen konstrueras utifrån dina önskemål och preferenser. Oftast sköter vi både tillverkning och montering, men vi kan också skapa byggsatsen och överlåta monteringen till dig som kund om så önskas. 


Behöver ditt byggföretag timmerstommar till ert nästa projekt? 

Då finns vi på Dala Timringsteknik här för er med hållbara stommar av kvalitetstimmer.


Vi garanterar kvalitet 

Stommarna framställs alltid inomhus vilket skyddar virket från yttre omständigheter och effektiviserar processen. Det gör att vi kan hålla ner priserna och ge dig som kund mycket hus för pengarna. Samtidigt garanterar vi hög kvalitet på virket. 


Ditt trygga val vid tillverkning av timmerstommar 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök inför konstruktionen av din timmerstomme. Vi älskar att bistå med vår kunskap och inspirera dig inför nya projekt i Dalarna med omnejd.

Boka ett gratis hembesök i Dalarnas län

Är du intresserad av att bygga timmerhus i Dalarna? Vi på Dala Timringsteknik erbjuder dig nu ett kostnadsfritt platsbesök för att skräddarsy ditt kommande projekt.