Om Dala Timringsteknik

Om Dala Timringsteknik

Med över 20 års erfarenhet av timmerstugor är vi ditt trygga val. Våra erfarna hantverkare tar inga genvägar och levererar alltid högsta kvalitet.

Grundades hösten 2017

År 2017 grundades Dala Timringsteknik av Tomas Dofs. Även om företaget är relativt ungt så har vi  över 20 års erfarenhet av timmerstugor. Det innebär många år av hårt arbete och givetvis en stor kärlek för timmerhus i Dalarna. 

Vi bygger timmerstugor efter ditt behov och önskade husdesign

När vi bygger timmerhus i Dalarna är det ett genuint hantverk då våra timmerstommar tillverkas för hand. Allt efter ditt behov och din önskade husdesign. 

Varsam och kostnadseffektiv hantering

Vi bygger alltid våra kunders timmerstommar inomhus, vilket skyddar virket från vind och fukt. Det gör att vi kan vara kostnadseffektiva och optimera produktionen. 

Högsta kvalitet och brett utbud av tjänster

Våra hantverkare är utbildade och brinner för det sanna hantverket. Vi är även medlemmar i Svenska Timmerhusföreningen vilket innebär att vi tillämpar de kvalitetsnormer föreningen tagit fram.
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och tar oss an både stora och små projekt.

Tveka inte på att kontakta oss för inspiration och konsultation inför bygget av din timmerstuga i Dalarna. 


Boka ett gratis hembesök i Dalarnas län

Är du intresserad av att bygga timmerhus i Dalarna? Vi på Dala Timringsteknik erbjuder dig nu ett kostnadsfritt platsbesök för att skräddarsy ditt kommande projekt. 

Boka ett gratis hembesök i Dalarnas län

Boka hembesök

Här hittar du oss på webben