Renovering av timmerhus

Renovering av timmerhus

Om du redan bor i ett timmerhus så känner du troligen till alla fördelar med timmer. Även om timmer har lång livslängd så kan en stomme eller stock behöva bytas ut eller renoveras. När den tiden är inne vill vi vara en trygg aktör du kan luta dig mot. Vårt team består av skickliga timmermän med många års erfarenhet som brinner för att få liv i Dalarnas gamla timmerhus.


Så kan vi rusta upp din timmerstuga i Dalarna :

 • Stockbyte
  När rötskadan går ända in i stockens mitt.
 • Hissning och riktning
  Av timmerstommar
 • Nedmontering och flytt
  Av timmerstugor och timmerhus.
 • Takbyte
  När taket behöver restaureras.

Utgångspunkten vid timmerrenovering är alltid den befintliga byggnaden för att skapa den bästa lösningen. Precis som när vi bygger nyckelfärdiga timmerhus så konstruerar vi timmerstommarna inomhus. Det optimerar produktiviteten eftersom påverkan av yttre omständigheter minimeras.

Visa din timmerstuga lite kärlek 

Låt din stolpbod få ett nytt underrede, eller din gamla fäbodstuga en välförtjänt stocktransplantation. Fyll i dina uppgifter i vårt formulär för ett kostnadsfritt platsbesök inför renoveringen.

Boka ett gratis hembesök i Dalarnas län

Är du intresserad av att bygga timmerhus i Dalarna? Vi på Dala Timringsteknik erbjuder dig nu ett kostnadsfritt platsbesök för att skräddarsy ditt kommande projekt.